Whispering Globes

Ildikó Károlyi / KeramiArt, 2014, Hungary


Raku ceramic pieces are extremely and unpredictably unique. They inherently reveal the heart and soul of their creator, since the process of creation is often as engaging as raku objects themselves. Raku is not just a reductive low-fire technique, it’s a fascinating, adventurous performance.

Each Whispering Globe is a special gift wrap for delivering wishes. The globes preserve all the wishes whispered into them, and if they end up in the right hands, these whispers and good wishes are released by the globes bit by bit. Every piece is a distinct universe, a harmonious, complete, unique gift. The globes are sold pre-filled with our best wishes.

Whispering Globes have a height of 7–11 cm.

Available for purchase: KeramiArt workshop

Price: starting at 6100 HUF


A raku kerámiák minden darabja végtelenül és kiszámíthatatlanul egyedi. Bennük van az alkotó szíve-lelke, mivel nemcsak a raku tárgyak izgalmasak, maga a rakuzás folyamata is az. Több, mint egy alacsonytüzű, redukciós égetési technika, valójában kalandos, többszereplős performance.

Minden Suttogógömbünk különleges csomagolóanyag a kívánságok célba juttatására. A gömb megőrzi a belesúgott kívánságokat, és ha odaajándékozzuk a megfelelő személynek, akkor apránként adagolva kiengedi őket magából, és az ajándékozott hallani fogja az elsuttogott jókívánságokat. Mindegyik darab egy-egy külön univerzum, harmonikus, teljes, egyedi ajándék. A vevők már feltöltve kapják a gömböket, az első jókívánságokat mi súgjuk beléjük.

A gömbök 7-9 cm magasságúak.

Beszerzés: a KeramiArt műhelyben folyamatosan
 
Ár: 6.100 Ft-tól

___

+36 20 518 79 07
Facebook ›
Email ›
Web ›