The Waterfront Collection for Women

Urban Legend, 2014, Hungary


English text coming soon.


Hideg van? Süvít a szél? Esik az eső? Na és?  

Az Urban Legend legújabb, 2014-es téli kollekciója arra buzdítja a nyári hónapokban önfeledten kerékpározó hölgyeket és urakat, fiúkat és lányokat, hogy az egyre barátságtalanabbra forduló idővel ne adják fel a városi közlekedés legfelszabadítóbb formáját. 

A kampányfotók a vízi szállítmányozás zord, kemény rendszerében keresik az emberit, a rakományok kaotikus halmában a rendszert. Az optikai csalódások a víz tükrén nyíló szellemvilágokhoz hasonlóan jelennek meg, ám sokkal élesebbek, dinamikusabbak. A kollekció a homogén beton-fém-víz-ég kékesszürke alaphangulatából kiugró élénk zománcszínekkel operál, a kikötői környezet rideg, kies hátterén elementáris erővel kelnek életre az élénk zöldek, pinkek, kékek. 

A kollekció gerincét a márka hagyományaihoz híven továbbra is vízhatlan, lélegző kabátok alkotják, szabásuk a mozgás maximális szabadságát támogatja. A kényelmes, meleg pamutruhák és softshell szoknyák a legcudarabb időben is megtartják nőisességüket, az okosan elhelyezett fényvisszaverő felületek pedig a megfelelő láthatóságot biztosítják. Az örök kapucnik védelmező melegben tartják a fázós füleket, és közben szabásuknak köszönhetően nem gátolják a hátratekintést, a hasítékokkal bővített hátak pedig bátran engedik a karok mozgását. 

___

Facebook
Email
Web