Táska kollekció 2013 s/s

Takács Judit

2013

___

Judit Takács 2013 tavaszi/nyári kollekciója a paletta minden színében tündököl. Energia, merészség és dinamizmus árad a cipőkből és táskákból, melyeket a tervező kiváló minőségű gyöngyházfényű, lakk- és matt bőrökből álmodott meg. A mozgalmas formákat, letisztult vonalakat a madarak inspirálták: szárnyaik íve, tollazatuk puhasága és lágysága köszön vissza a tárgyakon.

A nőknek készült lakkvörös, az intenzív napsárga, az almazöld, a sötét türkiz és a szivárvány többi árnyalata felébreszti érzékeinket, de a teljességhez elengedhetetlen az elegáns csontfehér, a metálszürke és a klasszikus fekete is. A gyönyörű kézitáskák a kollekció kincsei, körbefutó pántjuk a táskával egységet alkot. A kisebb méretű laptáskák azt üzenik: nyár van, vigyünk könnyedséget a mindennapokba, ezért a táska legyen ékszer, benne csupán a legfontosabbakkal. A formájában megújult tote hétköznapi feladataink különleges kísérője lehet.

Férfiak számára praktikus válltáskák és kézitáskák készültek, kényelmes hordozópánttal. Színeik az acélkék, a méregzöld és a barna meleg árnyalatai, melyek egyaránt illeszkednek a klasszikus és lezseren elegáns öltözékekhez is. A kollekció újdonsága, hogy minden női és férfi táskához találunk hozzá illő fűzős félcipőt, illetve a hölgyeknek szandál is készült. A kényelmes lábbelik púderszín bélésükkel és világos árnyalatú talpukkal tavaszi hangulatot árasztanak.

___

Fotó: Martin Wanda
Styling: Hegedűs Dóra
Modell: Anna-Trendattack, Laura-Visage, Márk-Wam
Smink: Neszteli Karolina
Haj: Krasznár Zsolt