Real Face SS '15 Collection

RY - Renáta Sajben
2015

Hungary

A márka jellegzetessége, hogy kontrasztok köré épül. Ezt tükrözi az anyaghasználat, a technológiák, a stílusok keverése, és a kontrasztos színek, a fekete és a fehér dominanciája. Olyan stílusú nők érezhetik magukénak a márkát, akik szeretnek kísérletezni, bátran keverik ruhadarabjaikat egy outfit-en belül, és szeretik az extrémebb, de mégis hordható megjelenést. Minden kollekció tartalommal bír. E mondanivaló közlésének legszembetűnőbb módja, az egyedileg, kézzel festett felületek kialakítása és a vegyes technológiával készült minták ábrázolása a ruhadarabokon.

A 2015-ös tavasz-nyári kollekció is ezen filozófia köré épült. Inspirációja a zene. A '70-'80-'90-es évek lírikus rockdalainak világa, és ezen stílus zenei képviselői, olyan érzelmi kontrasztokat jelenítettek meg munkásságukkal, hogy hallgatójuk ebben a mai felgyorsult, kevésbé őszinte, rohanó világban is, akarva akaratlanul megáll és elgondolkodik.

Fő anyagok a farmer, bőr, muszlin és a pamut jersey. A kollekcióban kiegészítők is helyet kaptak, hiszen egy öltözék csak akkor érvényesül, ha a részletek is a helyén vannak. Így egyedi festett vászoncipők, nyomott bőrcipők, és napszemüvegek is szerves részei az egésznek.

Fotó: Rab Roland
Modell: Stella/VM
Smink: Berkes Babett
Haj: Hevesi Krisztián
Video: Makrai Patrik

___

Facebook ›
Youtube ›
Email ›