My Grandpa, the Womanizer

Fanni Faluhelyi
2015
Hungary

Behance
Email

MET, Photography, MA Graduation Project

I did't know my grandfather, as he died years before I was born. Only his photo albums and my dad's stories left for me about him. For first sight these albums seemed to be family photo collections, but there are several odd and interesting photos: more than fifty unknown (for us) women with my grandfather. We can take it for sure, he'd always been a womanizer, even after his marriage with my grandmother too... In my dissertatio - processing our family photo archives - I was searching the relation between these ladies with my grandfather. Another substantial part of my work is a short soundtrack: my father tells earlier untold stories, sharing unique imformation about my Grand-dad.

Supervisor/Consultant: Gábor Pfisztner

___

MET, Fotográfia szak, MA diploma projekt

Nem ismerem a nagypapámat apai ágról, mert ő még azelőtt elhunyt, hogy én megszülettem volna. Csak az általa készített fényképalbumok és az apukám visszaemlékezései maradtak meg nekem. Ezek az albumok elvileg családi fotóalbumok, mégis számtalan, (több, mint ötven) a családom számára ismeretlen hölgy fényképe szerepel a különböző események, nyaralások és portrék mellett, melyeken gyakran a nagypapámmal közösen láthatóak. A fotókból az is kiderül, hogy a női nem iránti igen nagy érdeklődése még a házasságát követően is megmaradt.

Diplomamunkámban a családi fotóarchívum feldolgozásán belül a nagypapám nőimádatával foglalkoztam egy új, általam újrafeldolgozott albumon keresztül.Emellett munkám fontos része még egy rövid hanganyag is, melyen édesapám elmondásában hallhatóak fontos/érdekes események a nagypapám életéből.

Témavezető/konzulens: Pfisztner Gábor

___

Program Partners
Design Workshop
Kreatív Magazin
Gestalten
Skillshare