Luminescent Collection

Judit Takács
2015
Hungary

A 2015 tavasz/nyár kollekció koncepciója a biolumineszcens élőlények (medúzák, gombák, algák, ízeltlábúak...) fényjátékán és azok mintázatán alapszik. Olyan lélegzetelállító lények megjelenésén, mint az Aequorea Victoria amely a legnagyobb biolumineszcens medúza és sötétben zölden világít vagy a Noctiluca Scintillans, mely mechanikai hatás következtében, kék színben ragyog ezzel megfestve természetes környezetét. 

Ennek megfelelően a kollekció különlegességét az olyan sötétben világító, foszforeszkáló kellékek adják, mint a névtáblák, a cipzárak és a szitázott nyomatok. Ezzel szinkronban natúr árnyalatok jellemzik a kollekciót, a fehértől az ekrü sötétebb árnyalataig, kiegészítve olyan élénk és intenzív színekkel, mint a neon narancs, a világos sárga és vízkék. Az egyszínű termékek mellett a több színre építkező harmónia a jellemző, az egyes színárnyalatokkal való játéknak és finom átmeneteknek köszönhetően. A kellékek, a táskák színvilágához igazodva sötétben vízkék, neon zöld vagy narancs árnyalatban ragyognak.

A korábbi kollekciókhoz hasonlóan ezúttal is készültek lábbelik. Továbbá olyan apróságok is készültek a sötétben világító kellékekkel, mint kulcstartó, karperec, öv. 

Fotó: Martin Wanda
Styling: Peleskey Zsuzsa
Modell: Estelle - Avantage, Lili - Avantage, Blanka N. - Visage
Smink: Magyar Eszter
Haj: Soltész Lilian

___

Facebook ›
Webshop ›
Web ›