Livepainter Smart Wall

Lia Menyhárt
2015
Hungary

Behance
Email

PTE, Product Design, MA Graduation Project

Application-driven smart wall, transparent ceramic lamp, which shows us paintings from constructivist those who laid the basis of contemporary minimalist style. Imaging is very intresting because of the led backlight of transparent ceramic surface.

This product give a new position for ceramic and grand old contemporary artists to our modern apartments.

Supervisor/Consultant: Dr. Norbert Vasváry

___

PTE, Formatervező szak, MA diploma projekt

Alkalmazással vezérelt okos fal, átlátszó kerámia lámpa, mely a mai minimalista szemléletet megalapozó konstruktivista alkotók műveit rekonstruálja egy igazán érdekes formában egy Led panel segítségével. Visszapozícionálva ezzel a kerámiát és a régi nagy alkotókat modern lakásunkba. A család otthon leül, az alkalmazás galériájából kiválasztja a képet, amit látni szeretne, majd az kivetül a falra. Mindemellett az alkalmazásban betöltött új oldalon olvashatnak az aktuális képről, az alkotóról. Kellemes fényben pihenhetnek, és együtt tanulhatnak.

Éjjel nappal gyönyörű dísze a lakásnak. Az ötlet továbbfejleszthető - iskolákban művészeti órákon oktatóanyagot is prezentálhat, hiszen ma már szívesebben néznek digitális felületeket a gyerekek. Installációkban felválthatná a Led falat, hiszen az átlátszó kerámia borítás miatt sokkal érdekesebb a leképezés, illetve szebb a felület - a szemnek kellemesebb egy nem túl digitális felület.

Témavezető/konzulens: Dr. Vasváry Norbert

___

Program Partners
Design Workshop
Kreatív Magazin
Gestalten
Skillshare