Kortárs természet 2013 ss

NUBU

2013

___

A NUBU 2013-as tavasz-nyári kollekciója a márkára hűen jellemző légies elegancia, finom nőiesség és különleges kontrasztok jegyében született, az urbánus élettér téli hangulata után a természethez való visszatérés frissességével megelevenítve.

A modern városi nő, felengedve a hideg hónapok bágyadtságából, visszavágyódik a zöldbe és a vízpartra. A forró balatoni napok hangulatára emlékeztető jellegzetes, visszafogott, világos, naturális színek különböző árnyalatait, a púdert, a fehéret és a levendulát a fekete teszi kontrasztossá a kollekcióban, egyúttal az anyagválasztásnál is érezhetőek a tudatos ellentétek a bőr és selyem, a faj és a bőr lágy diszharmóniájában. 

"A funkcionalitás és letisztultság mellett az érzelmek és a kortárs művészetből táplálkozó részletek egyaránt jellemzik a kollekciót. A darabok nyugalmat, harmóniát és frissességet visznek a lüktető városi életet élő, modern nő ruhatárába" - mondja Garam Judit, a márka tulajdonosa és tervezője.

A természet nemcsak a kollekció alapanyagait hódította vissza: az avantgárd faékszerek mellett a ruhák nyomatain megjelenő nyugodt tájéképek is a környezet szépségét hozzák el viselőjüknek.

___

Fotó: Hencz Péter
Kreatív koncepció és styling: Pálmai Angie - Curated by Atelier
Modell: Timi - Art Models
Smink: Fazekas Richárd - L'école
Haj: Hortobágyi Kászon - Close