Infinity Icon Set

Ádám Katyi, 2013, Hungary


English text coming soon.


Ezt a piktogram-ikon fontot a Végtelenbe és Hovább Kiállítás arculatához készítettem. A kis- és nagy betűk a fő űr ikonok: űrhajók, szatelitek és más azonosítatlan repülő objektumok, Hold- és Mars járók, űr karakterek és planetáriumok. A készletben megtalálható az egész Naprendszer, csak kezdd el gépelni a számokat. A helyes sorrendben vannak, nullától indulva, ami a Nap egészen a nyolcasig, ami a Neptun és a kilences a szegény ki Plútó, amely 2006 óta már nem tagja a naprendszernek, de ő a kedvencem, így ott a helye a szettben!

Ha az írásjeleket ütöd be megkapod a különböző irányból érkező hullócsillagokat különböző stílusú csóvákkal, de megtalálható a Kis- és Nagygöncöl is!

Továbbá a font tartalmazza az alap piktogrammokat és dingbateket, melyek rendelkeznek unicode számmal, például a felfelé álló olló, térkép, világító torony jelek. A kicsúszó autó ikonja (jeges út) helyett terveztem egy Kicsúszó űrhajó piktogrammot (csúszós tejút). Megtalálhatók a főbb nyilak, az óra ikonok és geometriai jelek is a szettben. A font monospace, így könnyen te is elkészítheted a saját űr történeted. És a legjobb dolog, hogy az egész Infinity ikon készlet ingyen letölthető! Tervezem több karakter megtervezését, frissített verzióért érdemes visszalátogatni.

___

Behance ›
Web 1. ›
Web 2. ›