Imogen 14/15 Autumn -Winter

Imogen, 2014, Hungary


English text coming soon.


Bajcsai Viki, az Imogen tervezője sosem tagadta, hogy márkája stílus világához leginkább a francia sikk áll a legközelebb. “Nemrég közelről volt szerencsém megtapasztalni a valódi francia életérzést. A nagyon csinos, könnyed francia nők, és az utánozhatatlanul lazán elegáns férfiak nagy hatással voltak rám” - mondta Viki az aktuális kollekció kapcsán. Nem meglepő tehát, hogy az idei szezon darabjain a párizsi elegancia, báj és energikusság köszön vissza.

Ezeket az elemeket ugyanakkor tovább fűszerezi a korábbi daraboknál is jellemző részletgazdag kivitelezés, kifinomultság, modernitás, gondosan összeválogatott, modern alapanyagok.

Az őszi-téli kollekció sajátossága a női alak hangsúlyozása, a belülről fakadó érzékiség, a forma és a funkció tökéletes harmóniája. A kollekcióban meghatározók a test vonalát követő darabok, ám ezekkel ellentétben álló overasize gyapjúkabát és ruhák közül az is válogathat, aki inkább ezt a fazont részesíti előnyben. A meghatározó színek a fekete, fehér, tört fehér, szürke és a kék árnyalatai, melyek izgalmas mintákkal és szabászati megoldásokkal lettek kombinálva.

___

Facebook 
Web