Der Spezialist Diary

Graphasel Design Studio
2014
Hungary

Az ügyfelünk egy nyomdaipari vállalkozás, amely elsősorban export piacra dolgozik - főként Németországba. Az igénye az volt, hogy egy különleges kiadvánnyal szeretne bemutatkozni leendő német könyvkiadó partnereinek, de kerülni szeretné a klasszikus cégbemutató formátumot. Mivel a piaci előnye a gyors logisztika és a rövid határidők, így egy olyan határidőnaplót terveztünk partnerünknek, amelyben különleges magyar ünnepekről, eseményekről talál információt az olvasó a dátumoknál. Ez egyfajta beszélgetési alap lehet, hiszen minden esetben egy bemutatkozási szituációban kerül átadásra a könyv.

A napló végén található egy külön fejezet, mely az ügyfélről tartalmaz egy részletesebb kivonatot: cég történet, tevékenységi körök, egyedi nyomda-technikai eljárások. Hogy kellően elkülönüljön a cég ismertető és a kalendár, eltérő színű papírra lettek tervezve.

Több apró nyomdatechnológiai érdekesség teszi egyedivé ezt az ajándékot, úgymint a 3D UV lakk nyomás, de kitéphető karácsonyi képeslapot is találhatnak a december hónap utolsó oldalain.

___

Behance ›
Web