Cityhunter

Lili Hatházi
2018

Instagram
Behance
Email

Budapest Metropolitan University
Fashion Design, MA Semester Project

Cityhunter is an imagined brand inspired by the lifestyle of digital nomads, which main platform is Instagram. The first piece of the Cityhunter collection is a transformable and practical jacket for a young world traveler. The jacket itself is black and padded, made from a water-repellent material, which protects from the cold weather.

The knitted parts of the jacket are removable with Velcro, to make it adaptable to the change of temperatures. The hood is also removable if it's not needed.

All the pockets have different functions: there is a pocket for the mobile phone (with an outlet for the headphone wire), a pocket for pens, another one for credit cards, one for a keychain, one for a purse, and the most special: a pocket for a laptop. This special pocket is on the back of the jacket and it's double padded to protect the laptop. If we don't want to wear the jacket it can be transformed into a shoulder bag, which makes it comfortable to carry.

Supervisor and consultant: Adél Kovács
Photo: Barnabás Tamás
Model: Eszter Kiss
Words: Lili Hatházi

Budapesti Metropolitan Egyetem
Divattervezés, MA évközi projekt

A cityhunter egy képzeletbeli brand, amit digitálnomád életstílus inspirált és aminek fő platformja a brand számára készült instagram oldal. Első elkészült terméke egy transzforálható dzseki, ami egy fiatal utazó számára a legpraktikusabb. Fekete bélelt, vízlepergető anyagból készült, ami megvéd a hideg időtől.

Kötött részei letépőzárazhatóak, hogy idomuljon az időváltozáshoz. A kapucni is levehető ha nincs rá szükség.

Zsebeknek különböző funkciói vannak : van zseb a mobiltelefonnak (kivezető nyílással a fülhallgató számára), a tollaknak, a bankkártyáknak, a kulcsoknak és a laptopnak is. A laptop tárolására használható hátzseb dupla bélése megvédi az eszközt. Ha nem akarjuk viselni a kabátot, a levehető pánttal könnyedén táskaként viselhetjük.

Témavezető és konzulens: Kovács Adél
Fotó: Tamás Barnabás
Model: Kiss Eszter
Szöveg: Hatházi Lili

___

A projekt az NKA támogatásával került bemutatásra