Budapest Design Map 2013

Jose Simon 

2013

___

A 2013. szeptember 27. és október 6. között megrendezésre kerülő Design Hét Budapest tizedik évfordulójának megünneplése jegyében a fesztivál idén számos újdonsággal is jelentkezik, melyek sorában kiemelt helyet foglal el az első alkalommal megjelenő Budapest Design Map. 

A Magyar Formatervezési Tanács megbízásából összeállított angol nyelvű térkép a főváros design értékeire irányítja a figyelmet, több mint 130, tematikus csoportokba rendezett budapesti design boltról, galériáról és múzeumról nyújt alapinformációkat hagyományos nyomtatott térkép, illetve sokoldalú mobil alkalmazás (Android, iOS) formájában.

A letölthető, offline is teljes funkcionalitásában használható Budapest Design Map alkalmazás a várostérképben elhelyezett, és név, tematikus csoport, illetve elhelyezkedés alapján kereshető design pontokról alapinformációkat
(cím, nyitva tartás, weboldal, rövid leírás, stb.) és fotókat is tartalmaz. 

A praktikus, könnyen áttekinthető, ugyanakkor színes nyomtatott térképet, és az annak alapján készített mobil alkalmazást Simon José grafikus tervezte, az alkalmazásfejlesztést pedig a Locato végezte.

A térkép nyomtatott verziója megtalálható a rajta szereplő design pontokon, köztük a Design Terminálban, míg a mobil alkalmazás ingyenesen letölthető az AppStore-ból és a Google Play webáruházból.

___

Behance
Web