Breakline Collection

Ágnes Kovács
2015
Hungary

Kovács Ágnes Breakline kollekciójának megalkotását az eddigiektől némileg eltérő munkafolyamat kísérte, ugyanis a tervező ezúttal grafikussal is együttműködött a táskák elkészítésekor.

A törésvonal téma a tervezés több fázisban is visszaköszönt. A koncepció gondolatisága a közös munkában és a minta megjelenésében lelhető fel, hiszen a márka életében először jelenik meg a tervező mellett egy másik művész. Mindemellett a törésvonal a táskák formai kialakításában ugyanúgy megjelenik, ahogy a táskák közepén elhelyezkedő mintában. Ez utóbbi Déri Enikő grafikus munkája, aki törésvonalat a márka szellemiségéhez szervesen illeszkedve, szinte egy letisztult gesztusként jelenítette meg.

A kollekció hét táskából áll (hátizsák, válltáska, clutch, férfi övtáska, férfi messenger bag), emellett a már megszokott kiegészítők, így karkötő és nyaklánc is megtalálhatók benne. A Breakline kollekció minden darabja fekete színű, prémium minőségű marhabőrből készült, belsejükben szintén bőrből készült zseb található.

Kampány fotók: Károlyi György - Flashback
Tárgy fotók: Bóna Viktor

___

Kovács Ágnes Facebook ›
Kovács Ágnes Web ›
Déri Enikő Facebook ›
Déri Enikő Behance ›