Bodor Audio + arculat

Hidden Characters

2012

___

A bodor audio + egy magyar high end hifi audio eszközöket készítő manufaktúra. Minden termékük gondosan ellenőrzött, kézzel készült munka. Számukra az egyedi design, a legmagasabb minőség és a legtisztább hangzás elérése a cél.

Az arculati koncepció hangfalaik jellegzetes formáján alapszik. Ebből a formából alakítottuk ki a jelet, mely elforgatva egy "o" betű és ennek ívkarakterére reflektálva alakítottuk át a Titillium nevű betűtípust, így hozva létre az egyedi bodor + fontkészletet.

Azért is nagyon fontos a saját betűtípus, mert a továbbiakban úgy építettük fel az arculatot, hogy a bodor audio + márkanevet kiegészítettük 3 tagú egyenletekké. Ezekkel már könnyedén és változatosan el lehet mondani azokat a lerajzolhatatlan hangulatokat, életérzéseket, amit egy ilyen rendszer nyújthat. Továbbá ezek mellett plusz rétegnek legtöbbször feltűnnek zenei előadók, stílusok és dalcímek is, így a zeneszeretők találhatnak kis rejtett poénokat is melyek csak nekik szóló élményt biztosítanak. Ezáltal személyre szabhatóvá téve az arculatot.

___

Facebook
Behance
Web