Bear Wear - diploma

Sárfi Anna

2012

___

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Tervezőgrafika, MSc

___

Egy létező felsőruházati termékeket készítő fiatal cég, a Mafla.hu számára készítettem egy al-márkát és annak bevezető marketing tervét. Szimpatikus volt számomra, többek közt, milyen nagy odafigyeléssel készítik termékeiket és milyen nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolásra.

Mivel eddig csak online felületeken kommunikált a Mafla, ezért mindenképp az offline eszközök felé fordultam. Ebből adódik a street art felé közeledés is. Stencilek és matricák. A tervezés során fontosnak tartottam a tudatos anyagfelhasználást és igyekeztem minimalizálni a pazarlás lehetőségeit. Csomagolás tervezésekor is a lehető legkevesebb esedék legyen, amit aztán újrafelhasználhassunk. 

Miért pont medve? Városi nagy vad, aki cammog és járja a várost. Lomhának, komótosnak tűnik, ugyanakkor félelmetes ereje van és meglepően fürge. Minden emberben ott él egy állat - bennem egy medve él. A pólók tervezésekor pedig a három különböző stílusú és hangulatú mintával szélesebb vásárlói kört akartam megcélozni.
Piknik kosaras, márkát népszerűsítő akcióban a piknikezőket kirabló éhes maciknak készítettem finomságokkal teli csomagot. 

___

Email