Anorthic Special Limited Edition

Alma Abonyi, 2014, Hungary


English text coming soon.


„Ha a körülöttünk élők értékeit is olyan könnyen fel lehetne fedezni, mint az Anorthic Limited Edition ékszereiben a víztiszta gyanta borításban megbújó nemesfémeket, talán kicsit könnyebb lenne a világ... Bár a bennünk rejlő csodákat megfejteni sokkal hosszabb időbe telik, mégis ez a felfedezés az egyik legszebb dolog.”

A kortárs cseh üvegipar remekei és a cseh kristályok inspirálták Alma legfrissebb kollekcióját, az ANORTHIC-ot. Ez a téma tökéletesen illeszkedik ahhoz az anyaghasználathoz, formavilághoz és brand értékhez, amit az Alma Abonyi táskák képviselnek. Az Anorthic Special Limited Edition darabjai szó szerint különleges belső értékkel bírnak: 22 karátos holdfényarany és 12 karátos fehérarany és színezüst lemezek bújnak meg a kézzel megmunkált víztiszta gyanta borításban – mindössze 12 darab készült belőlük modellenként.

A fülbevalók háromféle méretben 14.750 Ft és 19.450 Ft-os áron, a gyűrűk egységesen 24.750 Ft-os áron kaphatóak; a karkötőket 24.750 Ft és 31.750 Ft-ért, a medálokat 19.450 és 24.750 Ft-ért a különleges nyakéket pedig 64.450 Ft-ért lehet beszerezni a Mono Art&Design-ban illetve karácsonykor a Design Terminál által szervezetett Ajándék Terminál helyszínein.

___

Facebook ›
Email ›
Web ›